
Kabulistan
Öppethållningstider*
måndag 11:00 - 16:30 STÄNGT tisdag 11:00 - 16:30 STÄNGT onsdag 11:00 - 16:30 STÄNGT torsdag 11:00 - 16:30 STÄNGT fredag 11:00 - 16:30 STÄNGT lördag 12:00 - 20:00 STÄNGT söndag - STÄNGTOBS!
Öppet övriga tider enligt överenskommelse.
Narges kabab: nötfärskabab med auberginer. Serveras med tomatsås och ris. Sallad, nanbröd.
m
g
Stekt blomkål med bondbönor i tomatsås med ris. Sallad och nanbröd.
m
g
v
Kaffe/te och citronkaka (ingår i lunchen)
Pensionär och studerande
Dagens soppa (vegetarisk), sallad, nan, kaffe/te och efterrätt.
Allt nöt- och lammkött är ekologiskt och lokalt producerat.
Sabzi qorma: nötkötts- och spenatgryta med ris sallad soppa och bröd.
m
g
Dal panir (gräddig linsgryta med halloumi) med ris. Soppa, sallad och nanbröd.
l
g
k
Pensionär och studerande
Dagens soppa (vegetarisk), sallad, nan, kaffe/te och efterrätt.
Kaffe/te och havrekakor (ingår i lunchen)
Allt nöt- och lammkött är ekologiskt och lokalt producerat.
Gräddig lammstuvning med rosépepparsås. Sallad, soppa och nanbröd.
l
g
Aubergingryta med kikärter och paprika med ris. Soppa, sallad och nanbröd.
m
g
v
Pensionär och studerande
Dagens soppa (vegetarisk), sallad, nan, kaffe/te och efterrätt.
Kaffe/te och bärkvarg (ingår i lunchen)
Allt nöt- och lammkött är ekologiskt och lokalt producerat.
Gräddig kycklinggryta med ris. soppa Sallad & nanbröd.
l
g
Palak panir (spenatgryta med halloumi) med ris. Soppa, sallad & nanbröd.
l
g
k
Pensionär och studerande
Dagens soppa (vegetarisk), sallad, nan, kaffe/te och efterrätt.
Kaffe/te och choklad-päronkaka (ingår i lunchen)
Allt nöt- och lammkött är ekologiskt och lokalt producerat.
Ugnsstekt afghansk kabab med tzatzikisås och ris. Soppa (vegetarisk), sallad och nanbröd.
l
g
Grönsaksbiffar med tzatzikisås och ris. Sallad, soppa och nanbröd.
l
g
k
Pensionär och studerande
Dagens soppa (vegetarisk), sallad, nan, kaffe/te och efterrätt.
Kaffe/te och morotskaka (ingår i lunchen)
Allt nöt- och lammkött är ekologiskt och lokalt producerat.
À la carte. Se vår meny på facebook.com/kabulistanrestaurant
Allt nöt- och lammkött är ekologiskt och lokalt producerat.