
Kabulistan
Öppethållningstider*
måndag 11:00 - 16:30 STÄNGT tisdag 11:00 - 16:30 STÄNGT onsdag 11:00 - 16:30 STÄNGT torsdag 11:00 - 16:30 STÄNGT fredag 11:00 - 16:30 STÄNGT lördag 12:00 - 20:00 STÄNGT söndag - STÄNGTOBS!
Öppet övriga tider enligt överenskommelse.
Buffé som innehåller varmrätter, soppa, sallader, nanbröd, kaffe/te och efterrätt.
Kofte pashaan (nötfärssås med ärter)
m
g
Aubergingryta med fetaost
l
g
k
Pensionär och studerande
Dagens soppa (vegetarisk), sallad, nan, kaffe/te och efterrätt.
Allt nöt- och lammkött är ekologiskt och lokalt producerat.
Buffé som innehåller varmrätter, soppa, sallader, nanbröd, kaffe/te och efterrätt.
Tortillaknyten med kyckling och grönsaker. Sallad och nanbröd.
m
Trebönsmasala med halloumi
g
k
Pensionär och studerande
Dagens soppa (vegetarisk), sallad, nan, kaffe/te och efterrätt.
Allt nöt- och lammkött är ekologiskt och lokalt producerat.
Buffé som innehåller varmrätter, soppa, sallader, nanbröd, kaffe/te och efterrätt.
Varm laxröra (rökt lax) med ugnsbakade grönsaker och bakad potatis. Sallad & nanbröd.
l
g
Gräddig champinjongryta med bondbönor
l
g
k
Pensionär och studerande
Dagens soppa (vegetarisk), sallad, nan, kaffe/te och efterrätt.
Allt nöt- och lammkött är ekologiskt och lokalt producerat.
Buffé som innehåller varmrätter, soppa, sallader, nanbröd, kaffe/te och efterrätt.
Lammstuvning med gräddig rosépepparsås
l
g
Stekt blomkål med cashewnötter
m
v
Pensionär och studerande
Dagens soppa (vegetarisk), sallad, nan, kaffe/te och efterrätt.
Allt nöt- och lammkött är ekologiskt och lokalt producerat.
Buffé som innehåller varmrätter, soppa, sallader, nanbröd, kaffe/te och efterrätt.
Ugnsstekt afghansk kabab med tzatzikisås
l
g
Fasela: Gröna bönor i tomatsås med halloumi
l
g
v
Pensionär och studerande
Dagens soppa (vegetarisk), sallad, nan, kaffe/te och efterrätt.
Allt nöt- och lammkött är ekologiskt och lokalt producerat.
Buffé som innehåller varmrätter, soppa, sallader, nanbröd, kaffe/te och efterrätt.
À la carte. Se vår meny på facebook.com/kabulistanrestaurant
Allt nöt- och lammkött är ekologiskt och lokalt producerat.