
Kabulistan
Öppethållningstider*
måndag 11:00 - 16:30 STÄNGT tisdag 11:00 - 16:30 STÄNGT onsdag 11:00 - 16:30 STÄNGT torsdag 11:00 - 16:30 STÄNGT fredag 11:00 - 16:30 STÄNGT lördag 12:00 - 20:00 STÄNGT söndag - STÄNGTOBS!
Öppet övriga tider enligt överenskommelse.
Afghansk buffé
Tortillaknyten med kyckling och grönsaker. Sallad och nanbröd.
m
Aubergingryta med fetaost, ris. Sallad, soppa och nanbröd.
l
g
k
Pensionär och studerande
Kaffe/te och havrekakor (ingår i lunchen)
Dagens soppa (vegetarisk), sallad, nan, kaffe/te och efterrätt.
Allt nöt- och lammkött är ekologiskt och lokalt producerat.
Afghansk buffé
Sabzi qorma: nötkötts- och spenatgryta med ris.
m
g
Stekt pumpa med cashewnötter och ris. Sallad, soppa nanbröd.
m
g
v
Pensionär och studerande
Dagens soppa (vegetarisk), sallad, nan, kaffe/te och efterrätt.
Kaffe/te och chokladkvarg (ingår i lunchen)
l
g
Allt nöt- och lammkött är ekologiskt och lokalt producerat.
Afghansk buffé
Kofta (afghanska köttbullar) i tomatsås med ris. Sopppa, sallad & nanbröd.
m
g
Trebönsmasala med halloumi och ris. Soppa, sallad och nanbröd.
g
k
Pensionär och studerande
Dagens soppa (vegetarisk), sallad, nan, kaffe/te och efterrätt.
Kaffe/te och pannkaka med vispgrädde och sylt (ingår i lunchen).
l
k
Allt nöt- och lammkött är ekologiskt och lokalt producerat.
Afghansk buffé
Kabulistans kycklingbiryani (mellanstark) med gurkraita. Soppa, sallad och nanbröd.
m
g
Gräddig champinjongryta med bondbönor, ris. Soppa, sallad och nanbröd.
m
g
v
Pensionär och studerande
Dagens soppa (vegetarisk), sallad, nan, kaffe/te och efterrätt.
Kaffe/te och choklad-päronkaka (ingår i lunchen)
Allt nöt- och lammkött är ekologiskt och lokalt producerat.
Afghansk buffé
Ugnsstekt afghansk kabab med tzatzikisås och ris. Soppa (vegetarisk), sallad och nanbröd.
l
g
Palak panir (spenatgryta med halloumi) med ris. Soppa, sallad & nanbröd.
l
g
k
Pensionär och studerande
Dagens soppa (vegetarisk), sallad, nan, kaffe/te och efterrätt.
Kaffe/te och morotskaka (ingår i lunchen)
Allt nöt- och lammkött är ekologiskt och lokalt producerat.
À la carte. Se vår meny på facebook.com/kabulistanrestaurant
Allt nöt- och lammkött är ekologiskt och lokalt producerat.